Support Bedste praksis Få lead-notifikationer fra Outlook-appen (iPhone og Android)

Få lead-notifikationer fra Outlook-appen (iPhone og Android)

Opdateret: 22. november, 2022

Bruger du Outlook app'en, skal du bruge denne guide til opsætning af lead-notifikationer. Opsætningen er gældende for både iPhone og Android telefoner. Appen har nedenstående logo.

Microsoft Outlook - Apps on Google Play

1. Klik på Outlook app’en

2. Klik på mail ikonet oppe i venstre hjørne

3. Klik på kuglepennen ved Favoritter

4. Søg efter ”noreply@weply.dk” og ”___@weply.dk”

Tilføj noreply@weply.dk som er mailen, du modtager leads fra og du kan med fordel også tilføje din Weply kontaktspersons mail.

Klik på stjernen for alle andre emner så det kun er disse to der står. Klik derefter på fluebenet oppe i højre hjørne.

5. Klik igen på mail ikonet oppe i venstre hjørne

6. Klik på tandhjulet nederst i venstre hjørne

7. Klik på ”Meddelelser”

8. Klik på ”Foretrukne personer”

Nu er du sikret, at du får en notifikation, når du modtager leads fra Weply!

Brug for hjælp?

+45 21 199 199

Vores telefontider er
mandag - torsdag 8.30 til 16.00
fredag 8.30 til 15.30

Vi bestræber os på at besvare alle e-mails inden for 24 timer i løbet af arbejdsugen