Vil du være en del af Weply?

Weply vil ikke være hvor vi er i dag uden vores team af tech-entreprenører, marketings-nørder og chatkonsulenter med eksplosivt talent og uimodsigelig drivkraft. Vores team består af ambitiøse, innovative, og resultatorienterede medarbejdere.

Weply er ikke dit typiske softwarefirma. En flad organisationsstruktur giver mulighed for at hurtigt gennemføre gode idéer. På trods af, at vi konstant er på farten, husker vi at fejre vores succeser og have det sjovt, mens vi skaber værdi for millioner af mennesker med vores evne til at generere leads gennem samtaler.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads, som også gør plads til dem, der ikke trives i traditionelle ansættelser. Det er en motivationsfaktor for os, at vi er med til at løse et samfundsproblem. Derfor er vores vision at blive den virksomhed i verden, der beskæftiger flest personer med handicap.

images-careers-01
blank
lande
blank
glade medarbejdere
blank
sprog
blank
nationaliteter

Hvordan er det, at arbejde for Weply?

UX/UI Designer – praktik

Brænder du for at få hands-on erfaring med at designe sublime digitale løsninger? Vi søger lige nu en praktikant til at tage vores interne og eksterne platforme til det næste niveau. Måske er det lige dig, vi leder efter? Hvem er vi? Weply udvikler, bemander og servicerer chatfunktioner for virksomheder, der ønsker at konvertere flere af …

UX/UI Designer – praktik Læs mere »

Vi vokser!
Hold godt øje med siden for andre ledige stillinger.

Vil du være en del af teamet?

Vi søger altid exceptionelle talenter, som kan hjælpe os med at levere vores løsninger og skabe værdi for millioner af mennesker.