Vil du være en del af Weply?

Weply ville ikke være hvor vi er i dag, uden vores team af tech-entreprenører, marketing-nørder og chatkonsulenter som alle besidder eksplosivt talent og uimodsigelig drivkraft. Vores team består af ambitiøse, innovative, og resultatorienterede medarbejdere.

Weply er ikke det typiske softwarefirma. En flad organisationsstruktur giver mulighed for hurtig eksekvering af nye gode idéer. Selvom vi konstant er på farten, husker vi at fejre vores succeser og have det sjovt, mens vi skaber værdi for millioner af mennesker, med vores evne til at generere leads gennem samtaler.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads, som også gør plads til dem, der ikke trives i traditionelle ansættelser. Det er nemlig en motivationsfaktor for os, at vi er med til at løse et samfundsproblem.

Vi er altid på udkig efter nye talenter, som kan hjælpe os med at opnå vores mål om, at være nordens førende virksomhed inden for chatløsninger.

images-careers-01
blank
lande
blank
glade medarbejdere
blank
sprog
blank
nationaliteter

Hvordan er det, at arbejde for Weply?

Är du Weplys nya Customer Success Manager?

I takt med att Weply växer sig större och större behöver vårt Customer Success-team fler händer. Vi söker därför en ny kollega (minst 20 timmar, men gärna heltid) som kommer att ingå i vår nyetablerade Customer Success-avdelning. Vem är vi? Weply är ett mjukvaruföretag som utvecklar och bemannar chattfunktioner för företag som vill omvandla flera …

Är du Weplys nya Customer Success Manager? Læs mere »

Ansvarsfuld og målrettet lingvist til chatanalyse (studiejob)

Er du lingvistikstuderende med interesse for store som små sproglige analyser? Så har vi et skræddersyet studiejob til dig.   Hvem er vi?  Weply er en innovativ IT scale-up med det formål at sikre kundeservice i verdensklasse, samt leadgenerering via vores døgnbemandede chat. Vi har i dag 1000+ virksomheder som bruger vores produkt i Norden, og vores vision er at blive en stor global spiller …

Ansvarsfuld og målrettet lingvist til chatanalyse (studiejob) Læs mere »

Svensktalande Growth Manager

Weply tar fart, och vi söker fler händer till vårt svenska säljteam. Vi söker dig som har högt humör, bra på att heja på andra, redo för många high-fives och har en bra säljgen. Du måste vara ambitiös, ha en vinnande personlighet och ha lätt för att prata med många mångsidiga B2B -kunder. Om Weply …

Svensktalande Growth Manager Læs mere »

Vi vokser!
Hold godt øje med siden for andre ledige stillinger.

Vil du være en del af teamet?

Vi søger altid exceptionelle talenter, som kan hjælpe os med at levere vores løsninger og skabe værdi for millioner af mennesker.