Vi er Weply

Vi gør det muligt for virksomheder at komme i kontakt med potentielle kunder, samtidig med at vi optimerer deres websted og skaber kvalificerede kundeemner på samme tid. Vores kolleger hjælper med at realisere vores mission og gør det sjovt undervejs.

Karriere og kultur

Mennesker er vores største og vigtigste aktiv, for uden mennesker kommer vores teknologi til kort. Vi vil gerne skabe et innovativt miljø, og opfordrer alle medarbejdere til at give deres besyv med, hvad vi kan gøre anderledes for at opnå vores fælles mål.

about-culture_1

12+ mio. chat interkationer

Hver 3. chat bliver til et lead

5.000 personer åbner vores chat hver dag

about-find_1

Mød teamet

Forsøger du at komme i kontakt med en fra vores team?

Social impact

Vi har forudsætninger for at give vores chatkonsulenter det ideelle grundlag for en bæredygtig og lovende karriere. Vi er glade for at dele vores erfaringer med at implementere dette i vores forretningsaktiviteter.

Media center

Leder du efter logoer, fotos og pressekits? De er alle sammen lige her. Men hvis du vil vide, hvad medierne har at sige om os? Det kan vi også vise dig!

Find os her

Weply er etableret og baseret i København. Vores kontor ligger i hjertet af byen, med gode forbindelser til offentlig transport.

Weply A/S
Vesterbrogade 6D 9. sal
1620 København V

Kontakt os

Ring til os

Man til tor: kl. 8:30 - 16:00
Fre: kl. 8:30 - 15:30

phone

+45 21 199 199

Send en email

email (2)

info@weply.dk
support@weply.dk

Chat med os

Kunne du ikke finde det, du skal bruge?

chat (2)

Få tips, tricks og teknikker til at få flere leads og øge din konvertering