Vores værdier

Ligestilling og diversitet er vores kerneværdier og topprioritet. Vi stræber efter at have den bredeste repræsentation i vores medarbejderstab og ekskluderer aldrig kandidater baseret på køn, alder, religiøsitet, etnicitet, handicap eller økonomisk status. Sideløbende med vores egen rejse ønsker vi at inspirere andre virksomheder med vores agenda, så endnu flere kan stå sammen i kampen om et ligestillet jobmarked.

Weplyers i tal

Hele teamet

% ud fra kønsidentitet

 • 78CE96

  Mænd

  54%

 • FFE099

  Kvinder

  46%

weply_impact_gender_all

IT Udviklingsteam

% ud fra kønsidentitet

 • 32a486

  Mænd

  50%

 • FFE099

  Kvinder

  50%

weply_impact_gender_tech

Teamet efter ansættelsesmodel

% af medarbejdere med handicap

 • AFCDFD

  Flex job

  30%

 • FF99A1

  Almindelig ansættelse

  70%

weply_impact_fleks_vs_ordinaer

Senest opdateret september 2021

Vi gør plads til dem,

der ikke trives i traditionelle ansættelser

Hos Weply har vi en hjertesag.

Faktisk er det vores største motivation. Vi kæmper for social og økonomisk inklusion af mennesker med handicap. Mange mennesker med handicap bliver ekskluderet fra arbejdsmarkedet, på grund af de strukturere vi har skabt. Vi skaber jobs til dem, der ikke trives i traditionelle ansættelser. Vi ansætter mennesker med handicap som vores chatkonsulenter. Vores chatkonsulenter kan bidrage med deres egenskaber på den måde, det passer dem. De kan arbejde uafhængigt af lokation og i så mange timer som muligt. Hos Weply har vi ansat 18 mennesker med handicap, og vi er først lige startet. Vi har et mål om at ansætte 500 inden 2030.

I 2018 blev vi opmærksom på et presserende samfundsproblem i Danmark

 • Omkring 120.000 af mennesker med et handicap er ledige.
 • En femtedel af dem er visiteret til et fleksjob, men står uden arbejde.
 • Mange virksomheder tilbyder ikke den fleksibilitet, som det kræver, for at mennesker med handicap kan søge et arbejde hos dem.

Det resulterer i, at denne befolkningsgruppe bliver ekskluderet fra jobmarkedet, hvilket kan have flere konsekvenser. Den enkelte går først og fremmest glip af det kollegiale fællesskab og følelsen af at blive værdsat på baggrund af ens kompetencer. Det gør også et indtryk på en familie, at en går glip af den arbejdsglæde, som typisk opstår ved at have et arbejde.

Hvorfor vi gør,

som vi gør

Ansvar

overfor samfundet

For samfundet har det også en enorm økonomisk betydning

At ansætte en person med handicap sparer nemlig samfundet for omkring 250.000 kroner. En ny undersøgelse fra COWI lavet for Det Centrale Handicapråd viser også den økonomiske gevinst ved at rekruttere mennesker med handicap. Undersøgelsen viser, at hvis vi ansætter 6.800 mennesker med handicap, resulterer det i en samfundsgevinst på næsten 14 millioner danske kroner. 

Mød chatkonsulenten Peter

Vi ønsker at inspirere andre virksomheder ved at vise, at det er muligt at gøre en social forskel med selv den mest kommercielle forretningsmodel. Vi har en vision om at blive den virksomhed i verden, der har flest ansatte med handicap.

Vores ansættelser er gjort i samarbejde med følgende partnere:

samarbejde-rebild kommune
samarbejde-næstved kommune
samarbejde-københavns kommune
samarbejde-gribskov kommune
samarbejde-glostrup kommune
3Artsarmarbejde-frederiksberg kommune

Vi sætter handling bag ordene

Weply bidrager til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, da vi kæmper for økonomisk og social inklusion af mennesker med handicap og et ligestillet arbejdsmarked.

Bliv en del af Weply

Et hold af talentfulde mennesker arbejder hårdt på at bygge Weply op.

Få tips, tricks og teknikker til at få flere leads og øge din konvertering