We sætter standarden for livechats

Weply er Skandinaviens markedsleder inden for 24/7 livechats. Vores platform vil ikke være hvor den er i dag uden vores team af tech-entreprenører, marketings-nørder og chatkonsulenter. Vi er p.t. mere end 30 ambitiøse, innovative og resultatorienterede medarbejdere.

Weplys kultur bærer præg af en stærk entreprenørånd; - vi asfalterer, mens vi kører, vi har spillende trænere og vi er ikke bange for at give en hånd med, hvor det behøves. Det er en arbejdsplads, hvor der er plads til store armbevægelser og hvor vi lytter til medarbejderens ideer uden at skulle tage hensyn til bureaukrati eller tunge processer.

Selv når der er fart på, husker vi at fejre vores successer med sociale arrangementer, og har det generelt sjovt i hverdagen, mens vi skaber værdi for millioner af mennesker ved at yde god kundeservice og generere leads for vores kunder.

Hos Weply prioriterer vi at have en mangfoldig arbejdsplads, som også gør plads til dem, der ikke trives i traditionelle ansættelser. Det er en prioritering at være med til at løse et samfundsproblem, og derfor er det vores vision at blive den virksomhed i verden, der har flest ansatte med handicap.

glade medarbejdere
sprog
nationaliteter
albue-fives
point i bordfodbold

Ledige stillinger

Vi vokser!
Hold godt øje med siden for andre ledige stillinger.

Har du, hvad det kræver at blive Weplyer?

Hos Weply søger vi altid exceptionelle talenter, som kan hjælpe os med at levere vores løsninger og skabe værdi for millioner af mennesker.

Vil du være chatkonsulent? Se processen her.