Support  Privatliv og sikkerhed  Weply Chat cookies beskrivelse

Weply Chat cookies beskrivelse

Opdateret: 28. november, 2022

Denne cookie anvendes, når Weply Chat-kode er indlæst, og sikrer, at Weply Chat fungerer som den skal. For at Weply-værktøjer og -funktioner kan fungere korrekt, skal cookies fra nedenstående liste være tilladt.

Følgende cookies er unikke for den enkelte chat, og leverandøren af disse cookies er selve hjemmesiden og ikke tjenesteudbyderen, Weply. Derfor er disse cookies førstepartscookies.

Udskift stjernen (*) under cookienavnene med det unikke chat-id. Dette unikke chat-ID kan ses i din oversigt over cookies. Hvis du er usikker, er du velkommen til at kontakte vores Customer Success Team.

Eksempel: weply.123400000cte92.data.ot

Name Purpose Expiry Provider
weply.*.data.ot Registrerer tidspunktet hvor chatvinduet åbnes. vedvarende *eget site
weply.*.data.st.template.expire Angiver hvilken skabelon, der bruges til splittesten af chatten. vedvarende *eget site
weply.*.data.st.template.id Angiver hvilken skabelon, der bruges til splittesten af chatten. vedvarende *eget site
weply.*.data.um Registrerer antallet af ulæste beskeder, der vises som en notifikation. vedvarende *eget site
weply.*.data.urls.buffer Indsamler URL'erne for de sider på den aktuelle hjemmeside, som brugeren har besøgt, før chatten blev åbnet. vedvarende *eget site
weply.*.proactive Bruges i relation til de chatbobler, som popper op. vedvarende *eget site

De cookies, der er anført nedenfor, er indstillet af Weply og er tredjepartscookies.

Det er muligt at deaktivere tredjepartscookies efter anmodning fra Customer Success Team.

Name Purpose Expiry Provider
weply.analytics.user Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger chat-widgetten. Til rapporteringsformål. 365 dage Weply
weply.analytics.user_session Registrerer de besøgendes interaktioner med chat-widget’en. session Weply
_ga Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger webstedet. Til interne rapporteringsformål. session Weply
_gat Bruges af Google Analytics til at begrænse antallet af anmodninger. session Weply
_gid Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger webstedet. Til interne rapporteringsformål. session Weply
logglytrackingsession Indsamling af data om brugeradfærd og interaktion med henblik på at optimere webstedet. session Weply

Ofte stillede spørgsmål ift. cookies