Support  Privatliv og sikkerhed  Weply Chat cookies beskrivelse

Weply Chat cookies beskrivelse

Opdateret: 17. april 2024

Denne cookie anvendes, når Weply Chat-kode er indlæst, og sikrer, at Weply Chat fungerer som den skal. For at Weply-værktøjer og -funktioner kan fungere korrekt, skal cookies fra nedenstående liste være tilladt.

Følgende cookies er unikke for den enkelte chat, og leverandøren af disse cookies er selve hjemmesiden og ikke tjenesteudbyderen, Weply. Derfor er disse cookies førstepartscookies.

Udskift stjernen (*) under cookienavnene med det unikke chat-id. Dette unikke chat-ID kan ses i din oversigt over cookies. Hvis du er usikker, er du velkommen til at kontakte vores Customer Success Team.

Eksempel: weply.123400000cte92.data.ot

Name Purpose Expiry Provider
weply.*.data.ot Registrerer tidspunktet hvor chatvinduet åbnes. vedvarende *eget site
weply.*.data.st.template.expire Angiver hvilken skabelon, der bruges til splittesten af chatten. vedvarende *eget site
weply.*.data.st.template.id Angiver hvilken skabelon, der bruges til splittesten af chatten. vedvarende *eget site
weply.*.data.um Registrerer antallet af ulæste beskeder, der vises som en notifikation. vedvarende *eget site
weply.*.data.urls.buffer Indsamler URL'erne for de sider på den aktuelle hjemmeside, som brugeren har besøgt, før chatten blev åbnet. vedvarende *eget site
weply.*.proactive Bruges i relation til de chatbobler, som popper op. vedvarende *eget site
weply.*.data.gaMeasurementId Registrerer Google Analytics-session-ID'et, hvis den besøgende accepterer Google Analytics-cookies på hjemmesiden. vedvarende *eget site
weply.*.data.um-read-time Registrerer tidsstemplet for den sidste besked, en besøgende har fået sendt. Bruges til at synkronisere information mellem faneblade og ved opdatering af vinduer under en aktiv chat-session. vedvarende *eget site
weply.*.data.status Giver status for chatsessionen. Bruges til at synkronisere information mellem faneblade og ved opdatering af vinduer under en aktiv chatsession vedvarende *eget site
weply.*.data.opened Registrerer, om widgetten er blevet åbnet. Bruges til at synkronisere information mellem faner og ved opdatering af vinduer under en aktiv chatsession. vedvarende *eget site
weply.*.data.token Opretter et token, når en ny chatsession startes. Bruges til at kommunikere med servere. vedvarende *eget site
weply.*.data.urls.minimized Registrerer, om widgetten er minimeret eller maksimeret. Bruges til at synkronisere information mellem faner og ved opdatering af vinduer under en aktiv chatsession. vedvarende *eget site

De cookies, der er anført nedenfor, er indstillet af Weply og er tredjepartscookies.

Det er muligt at deaktivere tredjepartscookies efter anmodning fra Customer Success Team.

Name Purpose Expiry Provider
weply.analytics.user Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger chat-widgetten. Til rapporteringsformål. 365 dage Weply
weply.analytics.user_session Registrerer de besøgendes interaktioner med chat-widget’en. session Weply
weply.analytics.chat_session_id Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger chat-widgetten. Til interne rapporteringsformål. session Weply
logglytrackingsession Indsamling af data om brugeradfærd og interaktion med henblik på at optimere webstedet. session Weply

Ofte stillede spørgsmål ift. cookies