Support Generelt Sådan tilføjer du ferieåbningstider til din profil

Sådan tilføjer du ferieåbningstider til din profil

Opdateret: 12. juni, 2023

Før du går i gang:

Label

1. Gå til din Weply konto

Log ind på din Weply konto

2. Klik på Settings

Click on Settings

3. Klik på Chat

Click on Chat

Gå til:

A. Tilføj dage, hvor du har lukket

1. Klik på Add

Click on Add

2. Skriv "Sommerferie" eller en anden beskrivende titel.

Type a descriptive label

3. Klik på datointervallet for at åbne kalenderen.

Click on the date range

4. Vælg de relevante datoer

Select the relevant dates

5. Klik på Apply

Click on Apply

6. Klik på Save

Click on Save

B. Tilføj dage med specielle åbningstider

1. Klik på Add

Click on Add

2. Skriv en beskrivende titel

Add a descriptive label

3. Klik på datointervallet for at åbne kalenderen

Click on date range

4. Vælg de relevante datoer

OBS:

Hvis du normalt holder lukket på en eller flere bestemte ugedage, skal du IKKE medtage disse dage i valget af datointerval.

Holder du f.eks. normalt lukket i weekenden skal du kun medtage mandag til fredag i valget af datointerval og informere om ændrede åbningstider de dage. Medtager du dine normale lukkedage, vil dine ændrede åbningstider også gælde for dem, og dine kunder vil derfor forvente, du har åbent her.

Select relevant dates

5. Klik på Apply

Click on Apply

6. Klik på knappen for at indstille åbningstiderne for det valgte datointerval.

Click on the toggle, to set your opening hours for the selected date interval

7. Opdater dine åbningstider

Vores system bruger et 24-timers tidsformat.

Update your opening hours

8. Klik på Save

Click on Save

Eksemple

Connies Blomster Butik har følgende faste åbningstider:

Tirsdag til søndag 10:00-17:00.

Lukket hver mandag.

Om sommeren holder Connies Blomster Butik lukket fra 1.-8. juli, dvs. fra lørdag til næste lørdag.

Connie er alene i blomsterbutikken resten af juli. Det betyder, at hun bliver nødt til at lukke tidligt.

Sådan er Connies Weply-profil sat op:

For dagene med kortere arbejdstid har Connie ikke medtaget mandage, da de altid holder lukket om mandagen.

Hvis hun havde valgt mandage, ville Connie's Blomster Butik informere besøgende på hjemmesiden om, at de har åbent på mandage.