Support  Kom i gang Installer Weply på din Shopify side

Installer Weply på din Shopify side

Opdateret: 20. oktober, 2022

Før du starter:

Før du følger de ni steps, skal du have følgende klar:

Chat integration script

1. Gå til din Shopify admin side

2. Klik på Customize theme

3. Klik på Customize

4. Gå til Theme actions i bunden til venstre

5. Klik på Edit code

6. Gå til Layout

7. Klik på {/} theme.liquid

En kodet fil burde vises på højre side af skærmen.

8. Find </body> sektionen

9. Tilføj dit chat integration script før </body>

10. Klik gem og opdater din side for at se din chat online.

Kan du ikke se din chat?

• Husk at rydde din cache! I nogle tilfælde opdateres dit websted muligvis ikke med det samme, men har en "Ryd cache"-funktion.
  • Browsere gemmer også en cache af websteder. Du skal muligvis rydde cachen i den browser, du bruger.
    Her er nogle vejledninger til, hvordan du gør det: Google, Safari, Microsoft Edge
  • Har du installeret chatten på en staging-server? Måske er chatten ikke konfigureret til at blive vist på din server på grund af URL-begrænsninger. I så fald skal du kontakte support.
  • Kontakt support, hvis ingen af ovenstående forslag virker.

Hvad sker der som det næste?