Support Kom i gang  Installer Weply ved hjælp af Google Tag Manager

Installer Weply ved hjælp af Google Tag Manager

Opdateret: 13. oktober, 2022

Før du starter:

Før du følger disse trin, skal du sørge for at have følgende klar:

Chat integration script

1. Gå til Google Tag Manager

Vælg det arbejdsområde, hvor chatten skal gå hen.

2. Klik på Add a new tag

Click on Add a new tag

3. Indtast et navn

Type in a name

4. Klik på Tag Configuration

Click on Tag Configuration

5. Klik på Custom HTML

Click on Custom HTML

6. Indsæt din integrationskode til Weply Chat

Paste your Weply Chat integration code

7. Indsæt din Weply-integrationskode i tekstområdet

Paste your Weply integration code into text area

8. Klik på Triggering

Click on Triggering

9. Klik på All Pages

Som standard foreslår vi triggeren All Pages
Click on All Pages

10. Klik på Save

Click on Save

11. Offentliggør dine ændringer

Kan du ikke se din chat?

• Husk at rydde din cache! I nogle tilfælde opdateres dit websted muligvis ikke med det samme, men har en "Ryd cache"-funktion.
  • Browsere gemmer også en cache af websteder. Du skal muligvis rydde cachen i den browser, du bruger.
    Her er nogle vejledninger til, hvordan du gør det: Google, Safari, Microsoft Edge
  • Har du installeret chatten på en staging-server? Måske er chatten ikke konfigureret til at blive vist på din server på grund af URL-begrænsninger. I så fald skal du kontakte support.
  • Kontakt support, hvis intet af ovenstående virker.

Hvad sker der som det næste?