Support Integrationer Forbind Weply til Google Analytics (Universal Analytics)

Forbind Weply til Google Analytics (Universal Analytics)

Opdateret: 13. oktober, 2022

Før du starter:

Før du følger disse trin, skal du sørge for at have følgende klar:

Dit Universal Analytics tracking ID starter med UA-

2. Klik på Settings

Click on Settings

3. Klik på Integrations

Click on Integrations

4. Klik på Manage integrations

Click on Manage integrations

5. Indsæt dit Google Analytics tracking ID

6. Klik på Push events to Google Analytics for at gemme

Click on Push events to Google Analytics to save

Kan du ikke se din chat?

• Husk at rydde din cache! I nogle tilfælde opdateres dit websted muligvis ikke med det samme, men har en "Ryd cache"-funktion.
  • Browsere gemmer også en cache af websteder. Du skal muligvis rydde cachen i den browser, du bruger.
    Her er nogle vejledninger til, hvordan du gør det: Google, Safari, Microsoft Edge
  • Har du installeret chatten på en staging-server? Måske er chatten ikke konfigureret til at blive vist på din server på grund af URL-begrænsninger. I så fald skal du kontakte support.
  • Kontakt support, hvis ingen af ovenstående forslag virker.

Hvad sker der som det næste?