Support Integrationer Forbind Weply til Facebook Messenger

Forbind Weply til Messenger

Opdateret: 20. oktober, 2022

Før du starter:

• Kun administratorer på Facebook-side kan forbinde Weply til en Facebook-side
  • Hvis du har flere konto hos Weply, samt flere sider, skal du gentage denne integrationsproces for at forbinde den konkrete Weply-konto med den respektive Facebook-side. Dette er for at sikre, at chatagenterne har de korrekte oplysninger, som de får, når de chatter for en specifik Facebook-side ligesom med dine hjemmesider.

2. Klik på Settings

Click on Settings

3. Klik på Integrations

Click on Integrations

4. Klik på Manage integrations under Messenger

Click on Manage integrations under Messenger

5. Klik på Connect to messenger

Click on Connect to messenger

6. Klik på Continue as ...

Her vil du blive vist, hvilken Facebook konto, du er logget ind som, eller hvilken en, du bliver foreslået at logge ind med.

Click on Continue as ...

7. Tillad hvilke profiler Weply skal chatte for på dine vegne

Awlw which profiles Weply should chat for on your behalf

8. Klik på Next

Click on Next

9. Klik på YES

Click on YES

10. Klik på Done

Click on Done

11. Klik på OK

Click on OK