Support Kom i gang  Installer Weply på din WordPress side

Installer Weply på din WordPress side

Opdateret: 20. oktober, 2022

Før du starter:

Før du går igang med følgende steps, skal du have følgende klar:

Chat integration script

Tilføj scriptet ved hjælp af plugin

Har du ikke adgang til kildekoden af din hjemmeside, kan du gøre brug af plugins til at hjælpe dig med at få chatten ind på din hjemmeside.

1. Download Insert Headers and Footers plugin.
  2. Installere og aktivere plugin gennem WordPress ved at tilgå Plugins > Tilføj nyt > Upload plugin
  3. Efter aktivering, tilgår du den nye plugin gennem Indstillinger > Insert Headers and Footers. Her vil du se 3 felter: Scripts in Header, Scripts in Body og Scripts in Footer.
  4. Kopiere scriptet du fik tilsendt, og indsæt i Scripts in Footer.
  5. Tryk på Save
  6. Tjek din hjemmeside for at se, om chatten er aktiveret.

Tilføj scriptet manuelt med kodning

Er du mere bekendt med WordPress og vil tilføje scriptet til hjemmesidens kilder direkte, skal du indsætte en ny function som tilføjer scriptet til wp_footer til temaets functions.php fil.

Kan du ikke se din chat?

• Husk at rydde din cache! I nogle tilfælde opdateres dit websted muligvis ikke med det samme, men har en "Ryd cache"-funktion.
  • Browsere gemmer også en cache af websteder. Du skal muligvis rydde cachen i den browser, du bruger.
    Her er nogle vejledninger til, hvordan du gør det: Google, Safari, Microsoft Edge
  • Har du installeret chatten på en staging-server? Måske er chatten ikke konfigureret til at blive vist på din server på grund af URL-begrænsninger. I så fald skal du kontakte support.
  • Kontakt support, hvis ingen af ovenstående forslag virker.

Hvad sker der som det næste?