Support Privatliv og sikkerhed Tilføj Weply til Content Security Policy

Tilføj Weply til Content Security Policy

Opdateret: December 4, 2023

Content Security Policy (CSP) er en HTTP response header, som er en sikkerhedsstandard, der er designet til at give dig fuld kontrol over, hvem der kan få adgang til JavaScript, CSS, HTML og andre ressourcer på din hjemmeside. Den leveres som en header til dine brugeres browser af din webserver. Typisk begrænser CSP-erklæringer kun indlæsning af scripts og stilarter fra dit eget domæne og eventuelle godkendte værktøjer.

Hvis du har en CSP, skal du tilføje Weply til den, for at den kan vises på din hjemmeside.

Bemærk: Kontakt din webudvikler, hostingudbyder eller den, der administrerer din hjemmeside for at justere CSP-indstillingerne. Da alle servere er forskellige, kan Weply ikke hjælpe med fejlfinding i forbindelse med CSP-fejl.

Tilføjelse af Weply til din CSP

For standard CSP skal du tilføje følgende til din default-src.

https://app.weply.chat https://cdn.weply.chat

Hvis du har strengere politikker, skal du tilføje følgende til script-src, img-src, og frame-src.

https://app.weply.chat https://cdn.weply.chat